D-Box Movie

D-Box

“Cinematic Motion”

D-Box Technologies ontwerpt en vervaardigt baanbrekende high end technologie voor de entertainment industrie. Gebruikmakend van de gepatenteerde « D-BOX Motion Code™ » worden speciaal geprogrammeerde bewegingen gesynchroniseerd aan de gebeurtenissen in films, televisieprogramma’s en games, de zogenaamde “Cinematic motion” . Deze actie wordt doorgegeven aan een simulatiesysteem verbonden aan actuators gemonteerd aan bioscoopstoelen of een speciaal platform. Dit resulteert een een unieke nieuwe bioscoopervaring die een extra dimensie aan beeld en geluid toevoegt. Deze extra dimensie draagt bij aan een nog intensere multimedia ervaring. Fasten your seatbelt!

Motioncode

Inmiddels zijn meer dan 1400 filmtitels op de markt beschikbaar met “Motioncode”, de lijst wordt dagelijks uitgebreid met zowel nieuwe als klassieke blockbusters. Inmiddels worden door de medewerking van de Hollywood filmindustie, veel nieuwe Blu-Ray titels gekoppeld aan motioncode. D-Box wordt inmiddels omarmd als nieuwe wereldstandaard door de film- en gamingindustie, daarnaast wordt het onder andere gebruikt in flight- en drivingsimulators en simulators voor bijvoorbeeld hijskranen en andere machinerie.

Meubilair

Het meubilair waar D-box in wordt gebruikt, dient aangepast te zijn voor de grote G-krachten die vrijkomen bij sommige actie-scenes. Een overzicht van geschikt meubilair is te vinden op de website van de fabrikant.

In de bioscoop

In Nederland kunt u “Cinematic Motion” beleven in diverse Vue bioscopen in Amersfoort, Apeldoorn, Heerhugowaard, Hoorn, Kerkrade en Vlaardingen. *

*AVA levert uitsluitend D-Box techniek voor Home Theater toepassingen, eventueel gecombineerd met Fortress Bioscoopstoelen

Advies nodig ?

Of u nu een architect, technisch- of facilitair manager, projectontwikkelaar,IT specialist of elektricien bent, met D-Box brengt u uw uw project op een hoger plan. Veel van de producten die AVA levert zijn bestemd voor systeem integrators, audio- video specialisten en of custom installers. Voor advies of nadere uitleg kunt u altijd contact met ons opnemen.