Future Automation Video

Future Automation

Out of sight…

Bijna iedereen wil over de laatste technologie beschikken, maar slechts weinigen willen de apparaten in het zicht hebben. Onze unieke productlijn zorgt ervoor dat deze elementen geïntegreerd worden in de architectuur van de ruimte en bovendien moeiteloos te bedienen zijn.

Met Future Automation kunnen  flatscreen TV’s en projectoren dusdanig worden geplaatst dat ze uit het zicht zijn wanneer ze niet gebruikt worden en eenvoudig in de optimale opstelling gebracht kunnen worden als u ze wilt gebruiken. Stelt u zich eens voor: uw 85 inch televisie die geruisloos uit de vloer komt. Of uit het plafond, of de muur. Wij kunnen dit voor u verwezenlijken. Dit geldt natuurlijk ook voor uw projector, uw speakers of zelfs uw koffieautomaat.

Wij combineren functionaliteit met ambachtelijk vakmanschap en esthetische vormgeving zodat onze oplossingen er in elke omgeving goed uitzien. Future Automation is de eerste keuze van veeleisende architecten en interieurontwerpers in de residentiële en yachting markt.

Of het nu gaat om beweegbare panelen die een scherm volledig doen verdwijnen in een wand of een projectorlift die geruisloos zijn werk doet , Future Automation weet hoe je technologie moet verbergen ! Zo goed als alle producten van Future Automation worden op specificatie en bestelling gefabriceerd, houd dus rekening met levertijden. De specialisten van AVA bieden prima ondersteuning aan hun dealers. Voor de eindgebruiker betekent dat deskundig advies, plaatsing en eerste klas support. Zoals dat hoort bij een premium product !

Voor advies of nadere uitleg kunt u altijd contact met ons opnemen.