Fortress Seating

Fortress Home Cinema stoelen, handmade in U.S.A.

Off Broadway Home Theater Seating is opgericht door Fortress om te voorzien in de behoefte aan speciale stoelen gemaakt voor home cinema. Met meer dan 60 jaar ervaring in de meubelindustrie werden zij het adres voor uiterst comfortabel, op maat gemaakt meubilair.

Standaard of maatwerk

Ondanks dat er ruim 30 standaardmodellen in de catalogus te vinden zijn, bestaat er een grote vraag naar op maat gemaakt meubilair. Alle variabelen zijn naar wens aan te passen.  Denk aan de maten van de zitting, de leuning, hoofdsteunen, één of meer gekoppelde zetels, bekerhouders, handmatige of elektrische verstelling, massage en verwarming. Kortom: alles is mogelijk. Ook de kleur, het materiaal en de afwerking zijn bespreekbaar. De stoelen zijn ook aan te passen voor de montage van D-Box Cinematic Motion systemen.

Bij Fortress zijn de mogelijkheden schier eindeloos. Wilt u een home cinema of een meer algemene media room ? Losse stoelen ? Love seats  ? Loungers, chaises, sofa’s of sectionals ? Alle designopties zijn aanwezig.

Vakmanschap en kwaliteit

Door de diversiteit aan producten èn natuurlijk ook de vele optie mogelijkheden, kunt u nagenoeg uw “eigen” persoonlijke “entertainment meubel” samenstellen. De nadruk in de productie bij Fortress ligt op ambachtelijk handwerk in combinatie met geavanceerde technologie en dat garandeert het hoogste niveau van vakmanschap en kwaliteit.

Innovatie

Sinds de start in 1997 blijft Off Broadway Home Theater Seating (Fortress) voorop lopen met innovaties die hun producten up to date houden met hedendaagse ontwikkelingen. De R&D afdeling is continue aan de gang met nieuwe concepten en verbeteringen, zowel in de vormgeving als functionaliteit.

Advies nodig ?

Of u nu een architect, technisch- of facilitair manager, projectontwikkelaar,IT specialist of elektricien bent, met Fortress brengt u uw uw project op een hoger plan. Veel van de producten die AVA levert zijn bestemd voor systeem integrators, audio- video specialisten en of custom installers. Voor advies of nadere uitleg kunt u altijd contact met ons opnemen.