In Geen categorie

Veel potentiële klanten vragen waarom ze zouden moeten investeren in Kaleidescape terwijl ze al beschikken over Netflix. Het antwoord is simpel want Kaleidescape en Netflix zijn geen concurrenten maar spelen allebei een belangrijke rol in een home entertainment systeem.

HET GROOTSTE AANBOD

Kaleidescape heeft simpelweg het grootste aanbod en biedt films aan van alle grote filmstudios maar ook van independents en “boutique” studios. Netflix heeft slechts een paar titels van de AFI top 100 films, Kaleidescape heeft ze bijna allemaal. https://www.imdb.com/list/ls027841309

ALLE NIEUWE HOLLYWOOD RELEASES

Kaleidescape biedt nieuwe films veel sneller aan dan Netflix en alle andere video on demand diensten. Daar duurt het ook vaak veel langer eer deze beschikbaar komen.

ONVERGELIJKBARE CINEMAKWALITEIT

Nieuwe en populaire films zijn beschikbaar in 4K HDR met een hoge bitrate en lossless Dolby Atmos Surround soundtrack. De beeld- en geluidskwaliteit van Kaleidescape is het allerbeste in vergelijking met elk ander videosysteem, zeker degene die op streaming zijn gebaseerd. In de Kaleidescape Store zijn ook vele duizenden titels in Blu Ray kwaliteit verkrijgbaar met lossless surround geluid.

ALTIJD DE HOOGSTE KWALITEIT WEERGAVE

Omdat de content voor Kaleidescape lokaal wordt opgeslagen na het downloaden, zijn er geen problemmen met buffering, artifacten in beeld, schokkende bewegingen, slechte audiokwaliteit enzovoort.

ALTIJD BESCHIKBAAR

Kaleidescape klanten hebben toegang tot de beste films en concerten in de movie store. Er verdwijnen geen titels zoals bij de meeste streamingdiensten.

LEKKER MAKKELIJK EEN FILM UITZOEKEN

Kaleidescape is alom geprezen om zijn intuitieve, uitgebreide en eenvoudig te gebruiken bediening via het scherm. Deze werd ontworpen voor gebruik in een sociale setting, met de familie, vrienden en kinderen.

Misschien vindt u dit ook interessant