Sync-box

Verdiepte TV aansluitbox van Sync-Box

Met de inbouwdoos van Sync-box heeft u alle aansluitingen die nodig zijn om uw mediaapparatuur aan te sluiten bij de hand. Naar keus stroom, HDMI, kabel/satelliet en netwerkaansluitingen in één diepe inbouwdoos. Het slimme gepatenteerde ontwerp is leverbaar in elke configuratie die u nodig heeft. Sync-box is ontworpen voor het gebruik van zowel Euro Modules als Keystone Modules en zijn zowel geschikt voor toepassing in UK als Europa. Het product is leverbaar in combinatie met HDMI, Cat5/Cat6, Coax, Brush Plates, F type en nog veel meer met simpele klik modules.

Afdekplaat?

Waarom ook nog een afdekplaat gebruiken ?
De afdekplaat is een belangrijk onderdeel van de installatie. Met de slim ontworpen, gepatenteerde afdekplaat is de Sync-Box pas echt af. U onttrekt de aansluitingen eenvoudig aan het zicht als de het TV toestel gemonteerd is aan bijvoorbeeld een mooie Future Automation beugel of als u de TV naar een andere locatie verplaatst. De afdekplaat is leverbaar in 4 afwerkingen: Platinum, Nickel, Gold en Matt White.

Nieuwbouw of retro fit?

The Sync-Box heeft de afmetingen van een standaard UK dubbele lasdoos te weten 132mm (B) x 72mm (H) x 60mm (D) en kan eenvoudig in nieuwbouw of verbouw toegepast worden. De backbox is vervaardigd van metaal en dus geschikt voor montage in beton of baksteen. Voor gipsplaat is binnenkort een speciale kunststof versie leverbaar. Standaard wordt de box geleverd met een 230V aansluiting, de keystone modules en accessoires worden op uw specificatie meebesteld, dat is handig wanneer u meerdere verschillende installaties uitvoert.

Advies nodig ?

Of u nu een architect, technisch- of facilitair manager, projectontwikkelaar,IT specialist of elektricien bent, met Syncbox brengt u uw uw project op een hoger plan. Veel van de producten die AVA levert zijn bestemd voor systeem integrators, audio- video specialisten en of custom installers. Voor advies of nadere uitleg kunt u altijd contact met ons opnemen.