Tru Cable by FSC

Tru is de nieuwe lijn “high performance” kabels voor huisautomatisering en gebouwbeheer.

CEDIA lid FSC Global is de bedenker en ontwikkelaar van de Tru productlijnen, speciaal geënt op de meest voorkomende integratie van electronische systemen in de huisomgeving. Van AV, entertainment, gebouwbeheer, verlichting en beveiligingssystemen.

Tru Cables zijn speciaal ontwikkeld met heden en toekomst in gedachten en zorgen voor de ultieme connectiviteit tussen alle digitale apparaten. De kabels zoals de TruLAN serie datakabels, Cat 5E, Cat 6, Cat 6A en Cat 7, TruVision coax kabel voor digitale TV, en TruLighting control kabel voor o.a. Lutron en KNX. TruSecurity is perfect voor alarm en beveiligingsdoeleinden en de TruSound serie heeft een uitgebreid assortiment speakerkabels.

De TruHome samengestelde kabelvariant combineert verschillende kabelsoorten binnen één mantel in verschillende samenstellingen. Ideaal voor streaming media binnen de woning. Daarnaast heeft Tru een aanbevolen HDBaseT CAT5E, CAT6 en CAT6A kabel voor distributie van HD/4K video, 100BaseT Ethernet, power en control over één kabel. Full HD, 3D en uncompressed video en audio over netwerk.

Het merk Tru komt voort uit de jarenlange ervaring van FSC cable in de professionele- en beveiligingsmarkt. Daarnaast werd FSC erkend als de betrouwbare professionele keus in de home automation markt. Het merk Tru staat voor deze erkenning van de expertise en enorme ervaring. Het brengt professionele producten voor high-end installaties tesamen onder één naam.

Tru gebruikt alleen de beste materialen en productiemethoden. Alleen daarmede bent u verzekerd van absolute topprestaties waarmee u het meest uit uw kostbare apparatuur kunt halen. Of het nu gaat om netwerk, multiroom audio- en videodistributie en home cinema, Tru cable zijn de beste keus in bekabeling voor huisautomatisering.

Advies nodig ?

Of u nu een architect, technisch- of facilitair manager, projectontwikkelaar,IT specialist of elektricien bent, met Tru Cable brengt u uw uw project op een hoger plan. Veel van de producten die AVA levert zijn bestemd voor systeem integrators, audio- video specialisten en of custom installers. Voor advies of nadere uitleg kunt u altijd contact met ons opnemen.