iPort

iPort bedenkt en produceert hoogwaardige producten voor integratie van de  iPad binnen de domotica.  Ze leveren een aantal kwalitatief hoogstaande oplossingen.  Voor de iPad, iPad air en de iPad Mini zijn stevige subliem afgewerkte inbouwbehuizingen verkrijgbaar: respectievelijk de CM-IW2000 V2, Control Mount Air en de Control Mount Mini.

Surface Mount

Met de Surface Mount brengt u de iPad onder in een stijlvolle behuizing die u op de muur (of glas) monteert. Leverbaar in een simpele versie en een versie voorzien van 6 of 10 functietoetsen die rechtstreeks via IP communiceert met een controlesysteem van bijvoorbeeld Crestron, RTI, Control4 en een aantal andere aanbieders. Drivers zijn kant en klaar te downloaden van de website van iPort.

Surface Mounts zijn leverbaar in de kleuren zwart, wit en aluminium voor alle recente iPad uitvoeringen.

SM_10_Buttons_Black_icons-768x441.jpg

iPort Video

LuxePort

De laatste incarnatie van de iPort productlijn is de LuxePort.

LuxePort is de ultieme uiting van verfijnde esthetiek in een iPad oplader en mount. Het systeem bestaat uit een iPad houder en laadstations voor op tafel of aan de muur. Met LuxePort kan de iPad in high tech kantoren en luxe residenties worden gecombineerd met met uiterste precisie vervaardigde componenten die met de hand worden afgewerkt.

Met premium functies zoals een beveiligingssysteem voor vergrendeling van Case en BaseStation , kan LuxePort zelfs in de meest veeleisende commerciële omgevingen gebruikt worden. Gebruik, laad en bescherm uw iPad met LuxePort. Praktisch en esthetisch verantwoord.

  • De LuxePort kan op verschillende manieren van stroom voorzien worden, Via Power over Ethernet (PoE) of een 24 volt stroom adapter.
  • De iPadhouder kan zowel in liggende of staande positie geplaatst worden.
  • De onderdelen zijn van hoogwaardig aluminium en zijn ambachtelijk afgewerkt met uiterste precisie.
  • Leverbaar in wit, zwart en zilver.
  • Optionele USB module om meerdere mobiele apparaten mee op te laden.
  • Werkt met iPad mini 4, iPad Pro 10.5”, iPad Air | Air 2 |Pro 9.7” | 5th Gen

Advies nodig ?

Of u nu een architect, technisch- of facilitair manager, projectontwikkelaar,IT specialist of elektricien bent, met iPort brengt u uw uw project op een hoger plan. Veel van de producten die AVA levert zijn bestemd voor systeem integrators, audio- video specialisten en of custom installers. Voor advies of nadere uitleg kunt u altijd contact met ons opnemen.