Cineversum

Cineversum is hét high-end projectormerk voor het Home Theater en staat garant voor het hoogst haalbare in beeld- en geluidskwaliteit. Een Cineversum projector koopt u in nauw overleg met uw dealer. Belangrijk zijn de overwegingen waar het scherm komt te hangen, op welke afstand u komt te zitten, de eventuele aanwezigheid van omgevingslicht en zelfs welke kleur projector u wilt.

Bij de meeste Cineversum projectoren kunt u kiezen voor actieve of passieve 3D. De projectoren zijn uiteraard te voorzien van optisch superieure anamorfische voorzet lenzen en met optionele voorziening die deze automatisch in stelling brengt wanneer nodig.

Uiteraard wordt uw projectiesysteem vakkundig geïnstalleerd en ISF gekalibreerd. Voor het kalibreren van uw projectiesysteem en geluidssysteem werken wij nauw samen met onze partners Cinemadream uit Buren en Krijtenberg CI uit Amstelveen. Zij kunnen overigens ook uw bestaande systeem onderhouden en kalibreren voor een optimale beeldweergave. Wilt u meer weten, neem dan even contact met ons op.