Krika

Wat is Krika?

Krika is de nieuwe beste vriend van custom installers. Krika levert slimme pro-actieve cloud supervisie voor netwerk devices op locatie. Maakt uw installatie nog betrouwbaarder en geeft de eindgebruiker een veilig gevoel.

Hoe Krika werkt

Krika is een servicetool voor custom installaties bestaande uit een slimme standalone box op de locatie(s) van de eindgebruiker in combinatie met een cloudservice.  Elke 5 minuten wordt de status en activiteit van alle netwerk devices gecheckt. U kunt aangeven van welke apparaten u een melding wilt krijgen bij afwijkingen in gedrag of afwezigheid. Hiervoor gebruikt u een zogenaamd “token”. U krijgt een email (gratis) of SMS (betaald) van de apparatuur die zo onder supervisie of zelfs hypervisie staan. Zo kunt u op afstand bekijken waar het misgaat en indien er niet remote ingegrepen kan worden, welke apparatuur de technicus mee moet nemen. U bespaart tijd en geld.

Voor wie is Krika?

Krika is geschikt voor alle IP netwerkomgevingen.

Residentieel, Hotels & Kantoren, Winkels, Beveiliging, IT service bedrijven.

Hoe helpt Krika?

Krika is operationeel in 10 minuten.

Geen servicekosten per maand of jaar. Service pakketten op maat. Kies het aantal “tokens” voor uw klant, de duur van het servicecontract (aantal jaren), stel de eenmalige factuur op en…. Krika houdt in de achtergrond de wacht.

Advies nodig ?

Of u nu een architect, technisch- of facilitair manager, projectontwikkelaar,IT specialist of elektricien bent, met Krika brengt u uw uw project op een hoger plan. Veel van de producten die AVA levert zijn bestemd voor systeem integrators, audio- video specialisten en of custom installers. Voor advies of nadere uitleg kunt u altijd contact met ons opnemen.